DE REISBEDJES SPECIALIST VAN NEDERLAND
MET VELE REISBEDJE AANBIEDINGEN OP DE BESTE MERKEN!

Matras campingbedje

Een matras voor een campingbedje moet een makkelijk mee te nemen, bij voorkeur opvouwbaar zijn maar ook voldoende steun geven aan Uw baby. Bij het maken van de keuze voor welk matras voor in het campingbedje kunt U het beste mee laten wegen de leeftijd van Uw kind en de duur van het gebruik. Is het voor een nachtje of moet het kind er een hele vakantie op slapen, is het voor een middagdutje of een hele nacht? Dat zijn vragen die U Uzelf kunt stellen. Vanzelfsprekend maakt het ook veel uit of Uw kind 5 kilo weegt of 20!

 

In de winkels zijn verschillende soorten matrassen te koop, van hele basic tot super de luxe matrassen voor in het campingbedje. Bij de aanschaf van een campingbedje is het verstandig om het matras voor het campingbedje meteen mee te laten wegen in de keuze. De meeste campingbedden hebben een maat van 60×120 cm, hiervoor zijn dan ook de meeste matrassen voor campingbedjes op gemaakt. Heeft Uw gewenste campingbed een afwijkende maat is het verstandig te informeren naar de mogelijkheden en de prijzen voor een matras in de juiste maat. Hoe meer de maatvoering afwijkt hoe duurder vaak het matras en hoe kleiner de keuze die U heeft.

 

Indien U de keuze maakt voor een standaard maatvoering dan heeft U vanzelfsprekend de meeste keuze en ook de voordeligste keus in een matras voor een campingbedje. Het is dan zelfs mogelijk om in het geval van intensief gebruik het matras van een normaal baby ledikant te gebruiken met alle voorzieningen en mogelijkheden die dat geeft.

Indien de keuze toch valt op een afwijkende maat is het wel vaak mogelijk om het matras dat de fabrikant op maat heeft gemaakt voor dat campingbedje aan te schaffen, dit zijn echter wel vaak wat duurdere matrassen en niet per definitie betere matrassen.

 

Tussen de matrassen voor een campingbedje zit ook nog veel verschil, deze matrassen zijn vaak opvouwbaar in 3 delen. Ook zijn er zelfopblaasbare matrassen te koop voor in een campingbedje, deze kunt U vaak oprollen tot een klein pakketje wat het transport weer vergemakkelijkt. De keuze voor een matras in een campingbedje in de afmetingen 60×120 is breed, van wat dunnere voor een baby tot hele stevige matrassen waar een peuter op kan slapen.

 

Bij Van Asten Babysuperstore heeft u ruime keus in alle soorten campingbedjes en bijpassende matrassen. Onze vakkundige medewerkers zijn graag bereid om U te helpen met het maken van de juiste keuze van een campingbedje en een bijbehorend matras. Wij hebben een ruime winkel met een groot assortiment waarvan we streven zo veel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren.

U bent bij ons dus aan het juiste adres voor Uw complete babyuitzet.

Kijk ook op: campingbed matras, campingbedmatrassen,

 

Meest verkochte reisbedjes

Reisbedje op facebook
Laagste prijsgarantie reisbedjes

Tips & advies over uw reisbedje

Reisbedjes merken

qui-img

© 2011 - Reisbedje .eu- Alle rechten voorbehouden | Powered by Genioweb