DE REISBEDJES SPECIALIST VAN NEDERLAND
MET VELE REISBEDJE AANBIEDINGEN OP DE BESTE MERKEN!

Deryan Travelcot

Deryan travel cot

Een super gemakkelijk en compact reisbed is de Deryan travelcot. Dit reisbed is in te vouwen tot een klein pakketje door gebruik te maken van een slim buizenframe. Deze worden ook gebruikt bij inklapbare tenten maar dan op grotere schaal natuurlijk. De Deryan travel cot is dan eigenlijk ook een klein tentje voor Uw kindje. Het is volledig afsluitbaar en voorzien van een gaas waardoor U wel in het tentje kunt kijken en er frisse lucht naar binnen kan maar er geen ongedierte naar binnen kan komen.

 

De Deryan travel cot is een licht gewicht reisbed die U in 2 seconden uit kunt vouwen en ook in 8 seconden weer in kunt vouwen. Het is dan ook bij uitstek geschikt om mee op reis te nemen met het vliegtuig of om mee te trekken.

 

De Deryan travel cot is er in verschillende maten en uitvoeringen, baby en peuter maten en een luxe uitvoering en een basic uitvoering.

 

De baby variant van de Deryan travel cot is 117 cm lang, 76 cm hoog en 46 cm breed, U kunt Uw baby tot ongeveer 2 jaar in dit reisbed leggen. De luxe Deryan travel cot heeft een dubbele bodem waar U het zelfopblaasbaar matras in kunt stoppen. Dit zorgt er meteen voor dat Uw baby niet onder het matras kan draaien wat regelmatig bij reisbedjes kan gebeuren omdat deze matrassen vaak veel lichter en dunner zijn dan matrassen in ledikanten.

Daarnaast wordt er ook een slaapmatje bij geleverd bij de luxe Deryan travel cot, hierop kan Uw baby heerlijk zacht slapen.

Het gewicht van de Deryan travel cot is ongeveer 2 kilo voor de babyvariant.

Er is ook een basic versie te koop, deze heeft geen dubbele bodem en geen slaapmatje. De overige eigenschappen zijn gelijk aan de luxe Deryan travel cot.

 

De peuter variant van de Deryan travel cot is 136 cm lang, 84 cm hoog en 62 cm breed, hierin kunt U Uw kindje tot ongeveer 3,5 tot 4 jaar in laten slapen. De luxe Deryan travel cot heeft ook een dubbele bodem voor een matras en, in plaats van de slaapmat bij de baby variant, een slaapzak. Het gewicht van de peuter Deryan travel cot komt op ongeveer 3 kilo.

Ook hiervan is een basic versie te koop ook deze heeft geen dubbele bodem en geen slaapzak. De overige eigenschappen zijn gelijk aan de luxe Deryan travel cot.

 

Bij Van Asten Babysuperstore heeft U volop keuze uit een uiteenlopend aanbod van reisbedden, van Deryan travel cot bedjes tot de traditionele reisbedden bij ons slaagt U altijd. U bent van harte welkom in onze winkel met goed opgeleide medewerkers die altijd voor U klaar staan.

 

Meest verkochte reisbedjes

Reisbedje op facebook
Laagste prijsgarantie reisbedjes

Tips & advies over uw reisbedje

Reisbedjes merken

qui-img

© 2011 - Reisbedje .eu- Alle rechten voorbehouden | Powered by Genioweb