DE REISBEDJES SPECIALIST VAN NEDERLAND
MET VELE REISBEDJE AANBIEDINGEN OP DE BESTE MERKEN!

Campingbedje

Een campingbedje (ook wel reisbedje genoemd) is handig als je op vakantie gaat of wanneer je kindje een nachtje mag gaan logeren. Graag wil ik wat nuttige informatie geven over een campingbedje, zodat je goed voorbereid bent voordat je een campingbedje aanschaft.

Een campingbedje is natuurlijk niet bedoeld als permanente slaapplaats, hiervoor is het niet stevig genoeg. Een campingbedje bestaat meestal uit een metalen frame met een rechthoekige kuip van textiel gecombineerd met plastic. Maar verder verschillen de campingbedjes onderling vaak best veel, niet alleen in prijs en kleur, maar ook materiaal gewicht en mogelijkheden kunnen sterk verschillen! hieronder dus wat aandachtspunten om rekening mee te houden. Van groot belang is dat u bij het campingbedje ook een goed matrasje aanschaft.

Aankooptips;

• Voor dat je een campingbedje koopt probeer het dan altijd in- en uitklappen in de winkel zodat de verkoper je kan uitleggen hoe het werkt.

• Er zijn campingbedjes te koop op wielen, zodat je het bedje gemakkelijk kun verplaatsen.

• Let natuurlijk ook op het gewicht en de afmeting van het campingbedje als deze is ingeklapt, hierin kunnen de bedjes onderling verschillen! Een licht campingbedje is ideaal wanneer je het bijvoorbeeld mee op vliegvakantie gaat nemen.

• Bij elk bedje zit een tas om het handig in op te bergen dat komt altijd goed van pas.

• Er zijn campingbedjes te koop met een bodemverhoger zodat je niet zo ver hoeft te bukken om je kindje in en uit het bedje te halen.

• Je kunt een campingbedje kiezen met een kruipluik, dat is vooral leuk als je kindje al wat ouder is zodat ze er gemakkelijk zelf in en uit kunnen kruipen! Dat maakt je campingbedje ook tot een leuke speelplek voor je kind.

Lees de gebruiksaanwijzing altijd goed voordat je het campingbedje gebruikt. Als je niet weet hoe het vergrendelingsmechanisme werkt van een campingbedje zou je het kapot kunnen maken. Druk nooit te hard door als het uitklappen niet gemakkelijk gaat. Waarschijnlijk doe je iets fout. Als je het inklap systeem forceert dan kun je het campingbedje niet meer gebruiken. Daarom probeer het campingbedje altijd uit in de winkel of neem telefonisch contact met ons op als u niet weet hoe uw bedje werkt!

Alle campingbedjes die wij in de collectie hebben voldoen aan alle veiligheidseisen dus je kunt je kindje met een gerust hart in een campingbedje laten slapen. In onze winkel en in onze webshop zijn reisbedjes te koop van de volgende merken; Safety 1st, Kees, Titanium Baby, Childwheels, Cabino, Baninni. Elk merk kent zijn plus en min punten, dus door de informatie die u kunt vinden in onze webshop bij de producten, maar ook de informatie die ons personeel u in de winkel kan geven kan u helpen de juiste keuze te maken. Want met een goed campingbedje kun je tenslotte jaren vooruit!

 

Meest verkochte reisbedjes

Reisbedje op facebook
Laagste prijsgarantie reisbedjes

Tips & advies over uw reisbedje

Reisbedjes merken

qui-img

© 2011 - Reisbedje .eu- Alle rechten voorbehouden | Powered by Genioweb